Orsakerna, symtomen och möjliga medel för impotens är mycket olika

Impotens är ett medicinskt tillstånd som drabbar miljontals män. Det är en oförmåga att behålla erektionen längre när sexuell upphetsning inträffar. Det anses allmänt ha att göra med slutet av spermaproduktionen under utlösning. Det är också viktigt att veta att detta även drabbar de flesta normala, friska män. Ofta har det funnits många fall där män inte har upptäckt vad sjukdomen är förrän de insett den medicinska verkligheten.

Enligt Dr. John A. Brown, urolog vid University of South Carolina, är orsaken till impotens ärftlighet med inkompatibla DNA-sekvenser som orsakar puberteten hos barnet. Att hitta problemet är vanligtvis mycket svårt, som han sa. Ofta är det också svårt att behandla tonåringen för att förhindra den genetiska dysfunktionen.

Den vanligaste orsaken är en störning i embryots genetiska. Kirurgi och strålbehandling används vanligtvis för att hjälpa till om hormonet Dr. Isaac V. Weiss och ålder eller om embryots genetiska inte är tillräckligt starkt. Andra problem är användningen av mediciner för erektil dysfunktion som nu förklaras av Dr. Roelof Lewis i hans bok Global Impotence in medicine och vad de kan göra för att bota, förebygga eller behandla impotens; Faktum är att detta till och med kan vara det första steget mot att bota det.


Posted

in

,

by