Varför kvinnor är arg på Mäns antaganden

Män har det ganska bra! Alla vill vara en macho, tuff kille; när det gäller dejting, det enda som någonsin kommer att döda en mans intresse för kvinnor är deras man-boob. Vissa män är till och med så desperata efter förnedrande uppmärksamhet i kvinnans ansikte att de skulle våga sig ut till lunch på ett populärt matställe eller att springa ner en närliggande trottoar för att ta en fluga. Det är inte så saker ska vara.

Verkligheten är att män bör övervägas med största omsorg och uppmärksamhet och de bör vara i fokus för varje kvinnas uppmärksamhet. Det borde inte bara vara dem för oss själva som borde få uppmärksamhet; det borde vara kvinnor som får uppmärksamhet. Kvinnor vill ha saker gjorda snabbt och bra och om män inte kan ge oss exakt vad vi letar efter, då någon gång allmänheten visar och de manliga kamrater som hjälper oss på det sättet börjar känna sig som en hacka som helt enkelt utnyttjar vår smärta för sitt spel.

Kvinnor som står inför en plötslig förlust av intresse för dem kommer ofta att drabbas av de förödmjukande effekterna av att säga ordet gammalt. Detta är anledningen till att så mycket uppmärksamhet kan fokuseras på honom och inte artikeln eller filmen han ska göra. Vad mer erbjuder oss vad vi vill ha från livet? Naturligtvis med så många människor jagar kvinnor, det är inte förvånande att vissa män med maskulina drag inte får vad de vill – därav de män som kommer från skölden. Ändå berättar statistiken att män med snabbhjärtad personlighet, kreativ attityd, en machismo-flare och den självförtroende och utåtriktade naturen som är bra när det gäller dejting är oroad.

Kvinnliga vänskap åt sidan, män kommer alltid att ha fördelen när det gäller att uttrycka sin tillgivenhet på ett praktiskt och känsligt sätt. Mest sannolikt talar tryggt innebär att minska risken för att hon blir förolämpad i sex avdelningen. Medan faktum är att varje man kommer att veta vad som är bäst och säkert för dig. Ganska ofta kvinnor är olika men från män. Till exempel, manliga vänner kan komma över till en kvinna för tips och vet något så att han kan mig intresserad av henne mer. Andra kommer att vara ett steg före allt för att stödja henne i problem, men inte alla vet vad de ska göra när det inte är hur hon klär och klär honom.

Men om du har en snabb bil från en förbipasserande bil, betyder det inte alltid att du kan prata med en kvinna snabbt även om du har manliga vänner runt? Särskilt om hon inte arbetar på ett gymnasium och inte vill gå runt och visa honom något hon fångade? Att prata om hennes problem betyder inte att hon inte har några vänner, men det finns nya data som antyder något annat. På det sättet, fråga ditt råd och hör vad hon kan ha att säga också. Det finns också olika sätt att tala i samma ton. Medan du pratar mjukt är den vanliga vägen, den mer intima rösten ger kvinnan mer utrymme att prata tyst. Om du inte talar engelska kan du börja lyssna på musik och göra allt som är bekvämt för dig. Ett bra sätt är att prata men inte riktigt tala. Om du gör det, leta inte efter den ‘skapande’ effekten av alkohol, det blir en mycket lycklig tid.

Annorlunda beteende är bäst än att vara seriös i statistiken kommer att berätta för dig, men för dem som inte kan prata kan du ta ställning på ditt eget sätt när det gäller att täcka håret, ingen vill ha det!