Foringaw-sekvens du behövde för att göra saker mer stabila

Sekreterare Clinton twittrade: “Jag skulle göra vad som helst för att stoppa en pandemi som bokstavligen kan döda vem som helst. Och jag ser det inte.” Men hon tillade: “KAN INTE GÅ BAKÅT” i en tweet.

Oavsett hur tweeten hamnade i världen, säger experter att tweeten inte hade någon betydelse för presidentens handlingar tidigare i veckan.

Ändå markerar tweeten en aggressiv avvikelse från top-of-mind-meddelanden de senaste månaderna, enligt talespersonen Achim Leun.

“Det är ett förtydligande av situationen på grund av vilken vi hamnade i en situation där människor börjar bli lite mer konservativa”, berättade Leun.

Det kommer inte nödvändigtvis att markera en förändring i administrationens klimatförändringspolitik, säger Leun.

“Folk tenderar att tro att det beror på att de är mindre chockade? Det behöver inte vara så, säger han.

Ändå säger vissa experter att tweetsna var okänsliga, medan andra säger att de var avsedda att vara humoristiska.

Hur sociala medier interagerade med märket huvtröjor som bärs av presidenten, som för närvarande säljs för 25 000 dollar på auktion av The West India Market (WEYOU), var en blandad påse, säger Hubert Mossbach, specialist på miljömedicin vid Norges universitet för vetenskap och teknik, eller ASHT. Docent Julie Gilchrist från Wake Forest School of Medicine berättade för oss: “Mitt sinne för humor är aldrig riktigt i hårkorset hos människor som har träffat mig personligen, men dessa skämt riktar sig till människor som inte hjälpte mig under min skoltid, som jag inte ens kände – och som inte har pratat med på ett decennium. Kommer du att komma tillbaka och berätta ditt hemliga lösenord? Om inte, gör det nu (gör ett skämt i huvudet).” Dina tweets är verkligen roliga och är faktiskt en del av den dagliga kommunikationen i sociala medier, vilket inte är lika exakt längre, säger Leun.

Han uppskattar att tweets effekt på människors attityder om det nya coronavirusets gång var en “taktisk tillämpning av sociala medier.” Det är roligt, men det är glimten i ögat, eftersom jag inte tror att folk skulle vara seriösa om de inte också twittrade det”, tillade Leun.


Posted

in

,

by