Om Aveda Essence:

Vi har samarbetat uteslutande med Aveda sedan 1998 och är stolta över att vara en del av företaget som banade väg för naturliga skönhetsprodukter innan det var coolt. AVEDA produkter är 93-99% organiska, växtbaserade, grymhetfria och använder endast etiskt framställda ingredienser som berikar de samhällen de kommer från, över hela världen.

 

Denna hållbara livsstil fortsätter i huvudsak där vi arbetar med jorden-snarare än mot det-för att hjälpa dig att upptäcka din egen naturliga skönhet.

  • Vår anläggning kompenserar utsläppen av växthusgaser med en geotermisk VVS.

  • Vi använder naturliga alternativ till giftiga kemikalier när det är möjligt (även ersätta akryl naglar för en långvarig, naturlig utseende gel polish) så att du kan andas lätt.

  • Vi aktivt minska, återanvända och återvinna och tro om vi drar tillsammans som en gemenskap för att skydda, respektera och förstå miljön, vi alla leda friskare liv.

    Vi föredrar att tänka på oss själva som ” exklusiva “snarare än” små ” och är stolta över att erbjuda de förnyande upplevelser och uppfriskande atmosfär unika för AVEDA. Låt oss veta hur vi kan rymma dig och din– Vi älskar vad vi gör och kan inte vänta med att visa upp den bästa “bortskämd” Cache Valley har att erbjuda. Tills dess, Namaste.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *