MASSAGEBEHANDLING

SITTANDE MASSAGE STOL
10 minuter –
En avslappnad, men ändå avkopplande, fullt klädd massage. Låt vår massageterapeut fokusera på nacke, axlar och rygg för att lindra knutar eller spänningar du bär.
Din tjänst kan reserveras i steg om 10 minuter.
 

ELEMENTÄR NATUR MASSAGE
30 minuter – | 60 minuter – | 90 minuter –
Vår mest populära tjänst: en personlig, helkroppsmassage baserad på Aveda Elemental naturfilosofi och dina favorit Aveda aromer. Beroende på dina behov kommer en mängd olika massagetekniker att utnyttjas.

STRESS-FIX MASSAGE
60 minuter –
Kliniskt bevisat att minska känslor av stress, Stress-Fix aromen med lavendel, lavandin och clary-sage är införlivad i hela denna kroppsmassage som kombinerar svensk och djup vävnadsmassage tillsammans med fotreflexologi, akupressurpunkter och en guidad meditation för att lugna och föryngra dig.
CHAKRA MASSAGE
60 minuter –
En innovativ behandling som fokuserar på Centrering av chakran med hjälp av en mängd olika massagetekniker. Behandlingen har Aveda Chakra Balancing blandar med djup vävnad massage på ryggen och ryggmusklerna, chakra zonterapi massage för fötterna, och energi arbete för var och en av chakran. Dessutom kommer det att finnas en guidad meditation (som tros hjälpa till med stressavlastning, muskelspänning och låg energi.

BLIVANDE MAMMA MASSAGE
60 minuter – | 90 minuter –
Designad för maximal komfort, kan vårt unika system lindra många av de fysiska och mentala påfrestningar som är specifika för mödrar att vara. Terapeuten kommer att vårda dina sinnen med anpassad aromaterapi medan du försiktigt arbetar på djupt stressade områden för att öka cirkulationen och minska smärta, svullnad och inflammation.

UPPVÄRMD STEN MASSAGE
60 minuter – | 90 minuter –
Upplev den aromatiska kraften i Avedas rena blomma och växtessenser smält med den mjuka vikten och trycket hos släta, uppvärmda stenar för att komma åt även de djupaste muskelgrupperna. Den terapeutiska kombinationen av penetrerande värme och vår avslappnande oljeblandning balanserar, lugnar och uppfriskar din kropp.

THAI MASSAGE
90 minuter –
En gammal form av kroppsterapi för läkning, muskelton och flexibilitet. Traditionell thailändsk massage är lite som att göra yoga– utan ansträngning-blandat med akupressurbehandlingar. (Var noga med att fråga om kläder förberedelse när du bokar din tjänst.)