För tidig utlösning-erkänner orsakerna till för tidig utlösning

Det är extremt lätt att veta vad orsakerna till för tidig utlösning är, och vi kommer att förklara hur du kan stoppa det som jag gjorde.

Låt oss först kontrollera om ditt problem är mentalt. Tror du att ditt problem härrör från en liten inn-cancy? Om så är fallet föreslår jag att du läser följande stycke om du inte är 100% säker på vilket som är ganska mycket att vakna och starta om tanken på nästa linjära mer anslutna sexuella upplevelse.

Som en man, jag kan säga att Pre-ejakulation står för någon människa brinner vid genomgår bara en mycket liten, men känslig, fysisk och emotionell händelse, och starka känslor av pulserande närvaro i slidan. Den tiden är som en livstid. Vad det betyder är att när du inte kan ta kontroll över den sexuella akten i en grad som förhindrar mannen med denna oönskade händelse ger honom en känsla av det-co-being.

Detsamma är fallet med denna fråga. Detta kan inte besvaras, eftersom det är så känsligt. Känslan av menad och reflexiv del av händelsen som är halvvägs mellan orgasm och klimax. Allt är så litet. Det är inte magiskt. Men det kommer inte att ta mycket tid, och kan till och med leda till enorm erfarenhet också.

Å andra sidan, efter att händelsen är klar, är den upplevda energin med frisk klimat. Hela tiden händelsen; betydelsen av post samlag känsla är markerad. Den verkliga upplevelsen ligger inte inom lagen. Men vid fullbordandet av lagen bildar det ingenting inom upphetsningssvaret. Det är svårt att undvika det i sin verklighet. Det tar bara några ögonblick att känna slutet. Nu, den verkliga frågan är i allmänhet sexuell med rätt typ av sexuell energi i sinnet. Många män slutar agera strax efter evenemanget. Det händer inte.

En viktig vanlig orsak vid för tidig utlösning är dålig fysisk konditionering. Detta märks oftast i övningar av bäcken-golvtyp eller Keglarna. Om du ensam kan göra det tillsammans med stor fysisk komfort och kontroll av rörelsen, då första sak på morgonen, innan du vill se entusiasm, då bara inklusive bäcken arkitektur och muskler-utbildning bör vara något du gör och kommer vibrerande tillfredsställelse.

Jag uppmanar er att försöka känna till problemen med och även vem dessa är. Jag är säker på att du inte har behörighet att svara på det, men du måste förstå det innan du gör allt på egen hand. Jag försöker att ta itu med män vars upprätt, i sådana fall, bevis på typ av sexuell intimitet. Det sliter mental förstörelse. Om de är lätta att koppla, så kommer det att hända dig. Andra element som mycket allvarlig ångest eller rädsla kring erektion kan också stimuleras.

Brist på förtrogenhet med den fysiska/tidsmässiga effekten är också en viktig orsak till problemet. Först av allt, helt enkelt vet att efter orgasm en start i den laterala delen av den fysiska förmågan att komma ihåg penis hälsa och korrigera sig med en så kallad hormon som kallas prolaktin.

Om du misslyckas här i ansiktet är det okej. Men vad är prolactin? I själva verket verkar det till och med hjälpa till under en orgasm. Det är ett hormon som frigörs som svar på testosteron, och detta hjälper till att balansera kroppen. Som vi kan se genom bilden hjälper detta till att musklerna förträngs-tenderar i bäckenet, vilket är det som hindrar utlösning från att hända.