Att förstå för tidig utlösning har stora applikationer för Tim Hort-arbetare

“Om du upplever svårigheter med din utlösning och vill veta hur du verkligen kan övervinna det, kan det vara dags att undersöka hur du verkligen kan övervinna för tidig utlösning. Villkoret kan ha en negativ effekt i hemmet, och där en man skulle anse sig vara svag.

Dessa typer av män kan ha svårt att lita på sin sexuella praxis. Enkelt uttryckt är de rädda för framgång. Och i någon form eller annan, eller i deras beslut att göra någon erotisk aktivitet där de har problem med för tidig utlösning, kan rädslan för misslyckande leda till att de får frustration nära situationen. Och i vissa fall resulterar det i att de försöker få erektion, vilket blir mindre och mindre tillfredsställande.

Varför försöker de behandla för tidig utlösning?

Som med ett antal olika typer av mentala strukturer som kan orsaka sexuella rädslor och i vissa fall upphetsningsproblem. Jag har observerat att för tidig utlösning är ett mycket svårt tillstånd att bilda känslor av rädsla för, och det ger också möjlighet för många människor att se det som problemet är en del av dem. Och det finns sätt att rätta till det – självhjälp och en annan form av behandling.

Vi måste sluta uppskatta för snabbt. Vi måste börja acceptera och erkänna att detta är ett problem som vi måste ta reda på ett sätt att hantera det, eftersom det inte behöver vara så.

På samma sätt som vi inte behöver oroa sig för sexuell prestation eller utlösning frågor eftersom det i så många andra situationer, om vi har möjlighet att ‘känna det, vara det bara en riktigt trött-out-to-death ångest, då vi klara mycket bättre än om vi helt enkelt skulle försöka kontrollera det. Förtroende är det enda sanna sättet att komma ihåg att du har kontroll.

Om du verkligen vill lösa för detta, bör du mycket snabbt lära dig att känna en annan typ av upphetsning för att kunna undertrycka den tills utlösning. Och när du väl vet hur du gör det har du mycket mer kontroll som behövs om du vill öka din sexuella uthållighet.

Du bör lära dig att skapa en annan typ av mindscape för att kunna stressa bort på ett mer hanterbart sätt och så småningom hjälpa dig att få långvarig utlösning.”