Ansiktsbehandling

ELEMENTÄR NATUR, REN FOKUS
30 minuter – | Service –

En anpassad Ansiktsbehandling baserat på hudens specifika behov. Från torr och uttorkad till känslig för fet och överbelastad hud, en verkligt personlig behandling för huden.

 

GRÖN VETENSKAP ANTI-AGING
60 minuter –

Den kliniskt beprövade växttekniken i Avedas gröna vetenskap, kombinerad med specialiserade massagetekniker för att lyfta och fastna huden och minska utseendet på fina linjer och rynkor. (Aveda s GREEN SCIENCE home-care regim rekommenderas för optimala resultat.)

 

ELEMENTÄR NATUR SJÄLVFÖRNYELSE
60 minuter – | minuter –

Denna head-to-toe erfarenhet är utformad för total avkoppling och hudföryngring. En förnyande hårbotten och fotbehandling ingår i denna ansiktsmassage. Denna specialiserade tjänst är en kombination av tryckpunkt, lymfdränage och ayurvedisk massage; tekniker som visat sig förbättra kroppens immunitet samtidigt som din hud ser fräsch och levande ut.

 

YTTRE FRED AKNE BEHANDLING
60 minuter – | 90 minuter –

Denna tjänst förkroppsligar ett naturligt tillvägagångssätt för att hjälpa till med lindring av akne. Skonsam exfoliering med salicylsyra– ett naturligt element som finns i vinterns växt-följs av en kylmask för att stänga porer och minska rodnad. (Aveda ‘ s OUTER PEACE home-care regim rekommenderas för optimala resultat.)

 

BOTANISKA HUD RESURFACING
60 minuter – | 90 minuter –

Avedas naturliga tillvägagångssätt för microdermabrasion: vår behandling levererar den djupaste icke-medicinska exfolieringen som finns tillgänglig– utan rodnad eller irritation. Denna tjänst rekommenderas till alla som vill förbättra ytförhållanden som senaste akne ärrbildning, hyperpigmentering och täppt porer. (AVEDA s ENBRIGHTENMENT home-care regim rekommenderas för optimala resultat.)