Aggressiva Ejakulationstekniker-Nybörjare Kan Också Förbättra Sexuell Uthållighet

Om du skulle fråga någon vad han tyckte om att ta piller för att eskalera sexuell uthållighet, är jag säker på att du som har din rygg här skulle skryta på den man han är i genomsnitt eller under: killen som aldrig har behövt ta piller.

Anledningen till att jag säger Det är att jag är säker på att du gillar att vara alfahannen i din kvinnas liv och jag säkert inte har något emot att det är verkligen henne och hon hör det också. Jag slutar alltid bevisa det dag in och dag ut.

Också: jag försöker inte skryta för att jag är gift, även om det också är en primär anledning (ingen ladugård av kärlek brinner slumpmässigt). Men det är något jag säger i den lektionen som jag vill prata om. Så du kan frysa subliminala människor som rekommenderar piller för för tidig utlösning. De förklarar för killen som vill lära sig vad han behöver göra för att bli av med det men han kan bara inte göra det med piller eftersom de håller längre.

De känner till sin psykologi. De vet att de inte kommer att kunna tillfredsställa en flicka med sin styrka eller sin iver mycket mindre deras iver för sex. De vet också att en intelligent man kan hålla så länge de behöver. En plats är mellan var han behöver hålla för att se till att kvinnan överlever, och han kan hålla så länge han har en framträdande orgasm.

Inte säker killar som han själv kommer att vilja tro att det finns inget som kan hjälpa honom med att ta itu med frågan om utlösning. Men jag tror att när du har internaliserat kunskapen om att för tidig utlösning är ett symptom på att din flickvän/fru inte har någon önskan om kärlek, så är du en bra start för att bota denna fråga.

Men att veta vad exakta studier är och när du lär dig att det verkliga problemet som orsakar för tidig utlösning är psykologiska och de känslomässiga fördelarna med dess fysiska orsaker är du på plats för att slå detta på sätt som gör att du kan hålla en före och under sex.